Aanbevelingen

What others have to say about working with Marcel..

Melonie Dodaro

CEO, Top Dog Social Media

Kimberly Hash de Vries

Co-Founder, WebinarHD

Nienke van Bezooijen

Owner, Presentation Master

To whom it may concern: It was a real pleasure to work together with Marcel. He was always positive, and is a confident, natural leader, which is further complimented by the fact, he is willing to do what it takes to ensure every project he is working with, is successful. He has great attention to detail, which ensured the full team he lead, was able to perform at the best of their abilities also. To summarize, Marcel is a very talented, professional, business man, who is a great Manager, Leader, and Director.
Richard Fox

Sales Director, Bright-River

I’ve had the pleasure of working with Marcel and learning a great deal from him about “People Management”! Marcel knows exactly when to be a mentor, a coach, a teacher or a leader. His attitude inspired me and others to exellent achievements. As a business owner one of his succesfactors is having the ability to take on every challenge with laser focus and lot’s of FUN! Marcel also has the ability to build a business from scratch into a big succes in no time. If you ever need help on building your business, sales or advertising department I would recommend Marcel!
Kemal Wesenhagen

Owner, Internet Marketing Support

Ik heb vanuit mijn functie Commercieel Manager het Navigator Program bij Marcel gevolgd. Vanuit mijn functie stuur ik dagelijks 90 projectmanagers, teamleiders en accountmanagers aan binnen een direct sales organistatie. Ik heb in dit programma verschillende inzichten van Marcel gekregen waar ik veel aan heb gehad. Hij heeft mij geholpen een goede balans te vinden tussen een drukke verantwoordelijke baan en mijn gezin. Vanuit mijn functie spreek ik vaak voor groepen. Marcel heeft mij hierin gecoacht. Ik heb enorme stappen gemaakt in mijn public speaking skills. Marcel kan goed analyseren en de juiste inzichten hierin geven. De tips en trainingen die ik hierin van Marcel heb gehad hebben mij een betere public speaker gemaakt. Het laatste onderdeel van mijn Navigator Program was het zetten en halen van goals. Door de goalsetting sessions van Marcel ga ik bewuster met mijn doelen om. Door hier dagelijks en gestructureerd mee bezig te zijn haal ik meer doelen en boek ik meer succes. Ik kan het, op basis van mijn ervaringen en ontwikkeling, iedereen aanraden om 1 op 1 met Marcel aan de slag te gaan. Je zult door de kennis en expertise van Marcel stappen gaan maken in je ontwikkeling. Naast zijn kennis is Marcel een fijn persoon om mee samen te werken.
Liudger Bekkema

Commercieel Manager, Projects4You

Marcel is een bijzondere, leerzame en inspirerende spreker die elke boodschap in laat slaan als een bom. Alle trainingen die ik van hem heb gehad mbt sales pas ik vandaag de dag (3 jaar geleden voor het laatst voor Marcel mogen werken) nog steeds met veel succes toe! Marcel is een doorzetter en gaat door tot hij z’n doelen heeft bereikt, daarom is hij ook zeer gewenst als consultant, verkooptrainer en spreker in het bedrijfsleven! Marcel heeft veel ervaring en daardoor inzicht hoe je van niets; iets kunt maken! Hij voelt haarfijn aan wat er verbeterd moet en kan worden binnen een project, daarnaast weet hij ook precies hoe je dit doet! Denk je dat ik overdrijf….? Dan ken je Marcel nog niet!
Matthias Bruin

Owner, ProExtreme

Marcel is een man met een enorme sales drive. Hij weet als geen andere teams te motiveren en verliest daarbij de individuele medewerker niet uit het oog. Zijn jarenlange ervaring op veel sales terreinen en zijn managerial skills maken hem een grote aanwinst. Op zijn authentieke wijze neemt hij mensen mee op het avontuur van de verkoop. Overtuigend, betrokken, vol energie en altijd oog voor het realiseren van doelstellingen. Hij geeft de mensen waarmee hij samenwerkt kracht om altijd door te blijven gaan. Resultaten behalen en behouden zijn de belangrijkste uitgangspunten bij zijn manier van werken. Zijn aanpak brengt resultaat.
Richard Walraven

DGA, Stairwaysgroep Training Coaching en Advies

Marcel is a real professional. Highly qualified, with a good feeling for detail. He always finds ways to succeed and goes for the highest possible performance. Good motivator and teambuilder!
Babette Thomasz-Labouchere

Quality Manager, Tsubaki Nakashima Europe

Marcel heeft met zijn training veel in mij los gemaakt met kijk op goals en hoe je dingen kunt formuleren en anders er op kan kijken. Hij is ontzettende goede spreker en weet het ook op de juiste manier bij je te brengen waardoor je er ook wat aan hebt. Zijn trainingen zijn duidelijk en ook nog leerzaam omdat je er zelf mee bezig bent hij geeft je de tools en handvatten om succesvol te worden in je vak. Zijn training zou ik zeker aan iedereen en elke sales bedrijf aanraden. Ik zou graag meer van hem willen zien, want ik weet dat ik nog steeds beter kan worden met zijn trainingen en kennis van onze vak.
Marnix Bul

Accountmanager, Projects4You

Ik heb ruim 3 jaar met Marcel samengewerkt, hij heeft mij mijn ogen doen openen in de commerciële wereld. Marcel is een geboren verkoop manager, door zijn professionele en zeer motiverende speeches, hing iedereen aan zijn lippen. Ook de resultaten logen er niet om, telkens na één van zijn peptalks schoot de sales en motivatie omhoog. Inspirerend leiding geven, is iets wat hem op het lijf is geschreven, zeer sociaal, maar daadkrachtig en rechtvaardig op momenten dat het nodig is. Ook is hij een talentondekker, wat bleek aan het aantal (zelf) opgeleide verkoopmanagers onder zijn hoede. Ik heb een hele leuke tijd gehad met Marcel en krijg nog steeds een lach op mijn gezicht als ik aan die periode denk. Marcel van Oers is dan ook echt een aanrader!
Redmar Jonker

Ondernemer

Marcel is a customer-oriented sales executive who has a proven history of success in the direct sales world. He is capable of motivating and training a sales staff and bringing a sales organization to the top. Very motivated, very target driven and very successful in direct sales. Bringing the individual sales to at least some higher level. He is also capable of bringing your sales organization to the next levels. I enjoyed working with him and seeing the results he has reached during that time.
Robbert ter Meulen

Projectmanager, Sustainable Energy Services

Marcel is an excellent Sales Manager. His sales office which later became his organisation was consistently strong in customer acquisitions and territorial expansion. Marcel is a strong presenter and has a unique ability to both educate and motivate his audience. I recommend his services to any sales organisation that needs a boost.
Dominic Kotarski

International Consultant & Business Coach, Sarcio Solutions Inc.

Ik heb mij altijd verbaasd over Marcel zijn verbale vaardigheden hij kan mensen inspireren op een manier die zijn gelijke niet kent en hij is een bevoorrecht speaker. Hij kan je doen geloven dat groen , rood is en dat rood groen is zo kan hij je overtuigen. Hij heeft mij altijd kunnen inspireren ondanks de grote ervaring die ik heb heeft hij mij iedere keer weer kunnen raken en motiveren. dit soort mensen zijn met een lampje te zoeken. Hij een prettig mens om mee om te gaan.
Jan Huisman

Adviseur, LED Group Europe BV

Marcel is een fantastische collega, de “korte” tijd dat ik met hem heb gewerkt heb ik enorm veel geleerd. Zijn kracht is vooral motiveren, door zijn energieke en mooie manier van spreken kan je er niet omheen er zelf enthousiast van te worden. Daarnaast zet hij zich altijd voor 120% in en gaat door tot zijn doel is gehaald/overstegen. Een echte “people-manager” van wie je zeker weet dat hij oprecht is en altijd het doel heeft je te ondersteunen en naar een hoger doel te brengen. Was prettig met je gewerkt te hebben Marcel, veel dank voor alles.
Melvin Stam

Sales

Gail Kingsbury

Owner, Gail Kingsbury Group

Tineke Rensen

Owner, TinekeRensen.nl

Kari Weber Young

Founder, Umbrella 4 Life USA

Puur uit nieuwsgierigheid ben ik bij Marcel terecht gekomen. Toen ik aan het rondkijken was tussen de Nederlandse salestoppers en motivational speakers sprong Marcel er voor mij tussenuit. Niet lang daarna zijn we met elkaar in contact gekomen en hebben we tijdens een goede lunch kunnen sparren. Bij Marcel was ik absoluut aan het goede adres, this guy knows his shit! Na jarenlang succesvol trainingen geven, professionals coachen en motivational speaking lukte het Marcel ook zeker om mij te inspireren met krachtige en scherpe (outside the box) antwoorden op mijn vragen. Marcel is seeing the bigger picture and loves to share it! Ik heb erg veel aan onze meeting gehad en kijk er ontzettend naar uit om binnenkort weer het halve land door te reizen voor een vervolgsessie.

Eli van Lieshout

Oil & Petroleum | CSO Tickets, ACT Commodities

Ik heb met Marcel van Oers mogen samenwerken voor twee maanden aan een pilot voor ons bedrijf. De opdrachtgever had een doel, dit hebben we als team ver boven target behaald. Over targets gesproken, daar wist de Marcel van Oers wel raad mee. Zo kon hij met al zijn ervaring, motivatie en impressie ons allemaal op een hoger level zetten. Ik heb in die twee maanden erg veel geleerd en kan die tools weer verder gebruiken in mijn verkoop. Je hebt geen idee wat je mee maakt om samen te werken met de Marcel van Oers. Wat mij zeker is bij gebleven is de drive die hij je mee geeft om nooit te vergeten. Dus met andere woorden raad ik Marcel van Oers u aan als motivator voor uw bedrijf!!!! Daar is hij een van de beste in zijn soort!!! Marcel van Oers bedankt voor twee fanatische maanden, die ik samen met jouw hebt mogen werken.
Rahadi Heeg

Owner, Uw Energie Keuze

Ik heb Marcel leren kennen als een inspirerende man welke ook in mindere tijden vertrouwd op zijn intuïtie en hij de neuzen binnen de groep dezelfde kant op krijgt. Ik denk dat ik niet alleen voor mijzelf spreek als ik zeg dat Marcel voor veel mensen een inspiratiebron is en is geweest en hij superieur is als het gaat om People management. Hij weet op de juiste manier te motiveren en hij ziet het helpen ontwikkelen van zijn mensen als één van zijn belangrijkste taken.
Rob Stoof

Ondernemer, Prevar Studios

Super enthousiaste trainer die zijn vak goed verstaat. Hij weet de boodschap op een leuke manier goed over te brengen. Zijn trainingen zijn erg leerzaam, interactief, prettig en hij geeft je veel handvaten om succesvoller te worden. Voor mij was het vooral inspirerend omdat ik nu een beter beeld heb gekregen wat ik er voor moet doen om mijn goals te bereiken. Dit is toepasbaar op werk als privé. Ik raad iedereen aan om eens een seminar te volgen bij Marcel.
Tom Hilverda

Accountmanager, Projects4You

Marcel heeft mij verder geholpen om mijn eigen salesgesprekken nog succesvoller te laten verlopen. Met één van zijn salestrainingen heeft hij mij, in zijn 5 stappen, perfect en gepassioneerd uitgelegd hoe je het salesgesprek het beste kan uitvoeren. Met zijn enthousiasme, bevlogenheid en duidelijke passie voor sales weet Marcel je te raken, inspireren en enthousiasmeren om er nog meer uit te halen. Hiermee zullen mijn gesprekken nog beter verlopen waardoor mijn resultaten door het dak vliegen (zoals Marcel zou zeggen). Zodat ook ik mijn business tot een groot succes kan maken.

Zoek je iemand die ook jouw sales verbeterd door van jou een salesprofessional te maken? Dan weet je nu bij wie je moet zijn!
Duncan Buisman

Co Founder & Sales Manager, MeerVerkopen

Marcel is een unicum als het gaat om sales, direct, weet van aanpakken en maakt van pitches, targets en van targets deals. Ik ben in mijn hele loopbaan tot nu toe geen betere salesman tegen het lijf gelopen. Wil je groeien en meer omzet genereren, He’s The Man!
Stefan Betting

CEO/Founder, PROFEDA BV

“Never ask a sales professional to do something you wouldn’t or couldn’t do for yourself, ask Marcel he’s done it all!” An outstanding professional in sales and marketing. Marcel has the ability to create positive atmosphere and excitement in any given team or organization. With his wide experience in sales he is able to teach and develop teams and amplify their desires into reachable goals. I had the pleasure of working with Marcel for 8 years when he was Owner of World Wide Advertising and Rhino Group. In one sentence: a charismatic visionaire, with abundance of enthusiasm. He has my respect and my highest recommendation.
Chander Baktawar

Creative Director, CC Group

Marcel has the ability to inspire people to another level. Levels above average and personal goals. Marcel can separate busines and pleasure without a problem. Work or private are not influenced by his attitude towards the people he works with. He has a lot of knowledge and experience in sales and marketing and he transfers and shares the knowledge with everybody that is willing to learn. I have enjoyed working with him and learned the sales and marketing from him and I am gratefull for it. If anybody needs a driven professional….go for Marcel.
Wilfried Roelandt

Human Resources Manager, Prodimex International N.V. en Multiforms N.V.

Ik heb het genoegen gehad om met Marcel te mogen werken, hij heeft mij veel kunnen leren betreft het managen en aansturen van een crew. Marcel is een zeer uitstekende public speaker die erg inspirerend en motiverend kan werken. Ik vind Marcel iemand die een bedrijf heel snel naar de top kan leiden iemand die niet iedereen over èèn kam scheert maar heel goed per individu kan oordelen en handelen, iedereen is anders en hij weet daar erg goed mee om te gaan. Marcel is iemand die je verhalen verteld die je bij blijven omdat hij zo een gepassioneerde spreker is. Ik zou Marcel dan ook aanbevelen als manager in elke organisatie als deze naar de top wil gaan
Sylvester Engelhart

Account Manager, Lavans BV

Marcel heb ik leren kennen als een sales en marketing professional pur sang. Zijn kennis van zaken en sales drive dwingt respect af. Opgeven komt niet voor in zijn vocabulaire. Hij is in staat om grote groepen verkopers te motiveren en te enthousiasmeren. Zijn verkoopskills over te brengen en hij is altijd gericht op het resultaat. Marcel kan niet tegen middelmatigheid. Hij gaat altijd voor het hoogst haalbare, hoe groter de uitdaging hoe meer hij in zijn element is. Marcel heeft het hart op de goede plaats.
Ruud Hulsman

Owner, Hulsman Support

Ik het genoegen en privilege gehad om samen te werken met Marcel. Marcel kan best omschreven worden als een rasechte peoplemanager en public speaker! Zowel in groepssessies als tijdens individuele coachingsgesprekken weet hij precies wat hij moet zeggen en wanneer! Zijn entertainership en het feit dat hij zijn meetings “interactief” maakt, zorgen ervoor dat iedereen aandachtig blijft en met een goed gevoel aan de slag gaat! De kracht van Marcel zit in de bagage van kennis en kunde die hij bezit. Salesmanagement, Organizational Management, Leadership, Commerciële Vaardigheden, Presentatie-technieken zijn enkele van de vaardigheden die hij “ademt”. Zijn passie en gedrevenheid werken zo aanstekelijk dat het zeer aangenaam is om met hem samen te werken. Wil je een nieuwe krachtige, maar menselijke, wind laten waaien door uw organisatie om zowel de productiviteit als efficiëntie van uw team te verhogen dan heb je met Marcel de ideale man. Als je denkt dat je alles weet en alles kent…dan heb je Marcel nog niet gesproken!
Giovanni Patané

Sales, Group S - Management Services